Kurs for nye frivillige!

Onsdag 25.september starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Kurset har ni samlinger og i tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis. Inntaket til kurset er godt i gang, ta kontakt snarest mulig om du er interessert i høstens kurs. Siste frist for å søke er 23/9.

Bli en bedre samtalepartner: Fredagslunsj og "God å snakke med kurs"

Bli en bedre samtalepartner: Delta på fredagslunsj hvor vi serverer både mat og "God å snakke med kurs" Hva gjør vi når vi møter en kollega, et familiemedlem eller en venn som har det litt vanskelig? Det er ikke alltid så enkelt. Hva skal vi si? Hva om vi sier noe som gjør situasjonen verre? «God å snakke med» er et kortkurs som gjør deg til en litt bedre samtalepartner, og gir deg konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner.

Bli med på kurset Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset Førstehjelp ved selvmordsfare er beregnet for hjelpere med ulik faglig bakgrunn som i sitt virke, enten frivillig eller profesjonelt, møter mennesker der selvmord kan være en del av bildet. Bli med på kurs 17.-18.oktober 2019 på Menstad Bydelshus i Skien.

Vi har flyttet!

Avdelingen vår i Skien har flyttet inn i nye lokaler. Vi er svært fornøyd med nye, flotte og tidsriktige lokaler som vi gleder oss over å presentere.