Kirkens SOS Trøndelag

7400 Trondheim

Kirkens Bymisjon sine lokaler: Munkegata 4, 7400 Trondheim

73 80 55 20 (Bymisjon)
92 03 45 48 (Kirkens SOS)
4202 28 00099 Mrk: "Kirkens SOS"
971543884 (Bymisjonen i Trondheim)

Kirkens SOS Trøndelag

Kirkens SOS Trøndelag er 40 år!

Vi feiret med frivillige medarbeidere og gode samarbeidspartnere 1.-3.februar med konsert, seminar og gudstjeneste. Se bilder fra vårt Jubileumsprogram. Les Tale Av Jorun Rathe, vår første daglige leder fra 1979!

Kirkens SOS Trøndelag er en del av Kirkens Bymisjon. Kontorlokaler og vaktrom er i Trondheim. Kirkens SOS Trøndelag har tre ansatte og mer enn 100 frivillige medarbeidere. Vi svarer på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Leder Bodil Slørdal

Bli frivillig medarbeider!

Det er stort behov for medarbeidere! Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om neste kurs. Høstens kurs for nye medarbeidere starter 27.januar, og holdes mandager på kveldstid. (kl.18-21). Vi har kurs høst og vår.

Her kan du lese om innholdet i kurset: Kursprogram Høst 2019

Hvis du har spørsmål, send et Kontaktskjema. Når du er klar for å søke, trykk på Jeg vil bli frivillig. Når du svarer på skjemaet trykker du av for Trøndelag dersom det er her du bor. Ta også gjerne direkte kontakt med oss på telefon: 92 03 45 48.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Bli en bedre samtalepartner!

Vi tilbyr 2-timers-kurset "God å snakke med".

Fortellinger om selvskading

Forfatter Kristin Ribe delte fortellinger om selvskading med frivillige i Kirkens SOS Trøndelag 4.april. Hun ga oss nyttige tilbakemeldinger om viktigheten av tilgjengelighet, tålmodighet og medmenneskelighet.