Kirkens SOS Trøndelag

7400 Trondheim

Kirkens Bymisjon sine lokaler: Munkegata 4, 7400 Trondheim

73 80 55 20 (Bymisjon)
92 03 45 48 (Kirkens SOS)
4202 28 00099 Mrk: "Kirkens SOS"
971543884 (Bymisjonen i Trondheim)

Kirkens SOS Trøndelag

Kirkens SOS Trøndelag har 100 frivillige medarbeidere som besvarer henvendelser på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker som trenger noen å snakke med. I 11 år har vi vært en del av Kirkens Bymisjon Trondheim, men fra 01.07.2020 blir vi en del av Landsforeningen Kirkens SOS. Kontorlokaler med tre ansatte og vaktrom er i Trondheim sentrum.

Leder Bodil Slørdal

Bli frivillig medarbeider!

Det er stort behov for medarbeidere! Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om neste kurs. Høstens kurs for nye medarbeidere starter 27.januar, og holdes mandager på kveldstid. (kl.18-21). Vi har kurs høst og vår.

Her kan du lese om innholdet i kurset: Kursprogram Vår2020

Hvis du har spørsmål, send et Kontaktskjema. Når du er klar for å søke, trykk på Jeg vil bli frivillig. Når du svarer på skjemaet trykker du av for Trøndelag dersom det er her du bor. Ta også gjerne direkte kontakt med oss på telefon: 92 03 45 48.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Bli en bedre samtalepartner!

Vi tilbyr 2-timers-kurset "God å snakke med". Neste åpne kurs er 30.mars i Lademoen kirke. Pris kr 300,-. Billetter på TicketCo: https://ksostrondelag.ticketco.events/no/nb/e/god_aa_snakke_med__kurs

Fortellinger om selvskading

Forfatter Kristin Ribe delte fortellinger om selvskading med frivillige i Kirkens SOS Trøndelag 4.april. Hun ga oss nyttige tilbakemeldinger om viktigheten av tilgjengelighet, tålmodighet og medmenneskelighet.