Kirkens SOS Trøndelag

Munkegata 6, 7013 Trondheim

7011 05 20067

Kirkens SOS Trøndelag

Kirkens SOS Trøndelag har 100 frivillige medarbeidere som besvarer henvendelser på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker som trenger noen å snakke med.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

I 13 år har vi vært en del av Kirkens Bymisjon Trondheim, men fra 01.07.2020 er vi en del av Landsforeningen Kirkens SOS. Kontorlokaler med tre ansatte og vaktrom er i Trondheim sentrum.

Telefonene er betjent hele døgnet, chatten er åpen hver kveld mellom 18:30 og 22:30, og i helgene til 01.30. SOS-melding er alltid tilgjengelig.

Vi besvarer fra mars 2020 tjenesten fra vaktrom over hele landet og fra kvalitetssikrede hjemmekontor.

Støtt vårt arbeid på VIPPS nummer 611605!

Leder Bodil Slørdal

Bli vår medarbeider!

BLI FRIVILLIG MEDARBEIDER - SEND SØKNAD NÅ!

Det er stort behov for medarbeidere! Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om neste semesters kurs. Vi tilbyr en kombinasjon av digitalt kurs og oppmøte med smittevernhensyn.

Neste kurs for nye frivillige i Trøndelag holdes mandager kl 18-21 i perioden 25.01.-22.03., trolig i en kombinasjon fysisk oppmøte og digitalt kurs via video. Kursprogram legges ut snart.

Hvis du har spørsmål, send et kontaktskjema. Om du er klar for å søke om å være frivillig, fyll ut og send inn dette søknadskjemaet. Når du svarer på skjemaet, velger du senter Trøndelag. Ta også gjerne direkte kontakt med oss på telefon: 92 03 45 48 elle epost [email protected]

Det er dessverre ikke mulig å bidra som frivillig før man har hatt opplæring og prøvevakter. Vi oppfordrer dere til å vær aktive samtalepartnere på andre arenaer inntil videre!

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Ny rådgiver høsten 2020

Ricarda v. Bodelschwingh har startet som ny Rådgiver for Kirkens SOS Trøndelag 19.oktober. Ricarda er 45 år og utdannet sosialpedagog med videreutdanning i familieterapi og systemisk praksis. Hun er opprinnelig fra Tyskland men har siden 2003 bodd fast i Norge. De siste årene har hun jobbet som avdelingsleder på Kvamsgrind, et kollektiv for unge rusmisbrukere. Hun ser frem til å bli kjent med alle i Kirkens SOS for fortsatt å være sammen med de som trenger noen å gå et lite stykke av veien sammen med noen. Vi ønsker henne hjertelig velkommen!

Årsmelding for 2019

2019 var et begivenhetsrikt jubileumsår for Kirkens SOS Trøndelag. Les mer her.