Kirkens SOS i Trøndelag

7400 Trondheim

Kirkens Bymisjon sine lokaler: Munkegata 4, 7400 Trondheim

73 80 55 20 (Bymisjon)
92 03 45 48 (Kirkens SOS)
4202 28 00099 Mrk: "Kirkens SOS"
971543884 (Bymisjonen i Trondheim)

Kirkens SOS i Trøndelag

Kirkens SOS i Trøndelag er en del av Kirkens Bymisjon. Kontorlokaler og vaktrom er i Trondheim. Kirkens SOS i Trøndelag har tre ansatte og mer enn 100 frivillige medarbeidere.

Vi svarer på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En eldre innringer jeg snakket med sa at Kirkens SOS var noe av det som holdt han i live.. - Til slutt sa mannen: Dere blir kanskje slitne av all klaginga, men for oss er denne telefonen den stroppen vi henger i.

Kurs for nye frivillige i Trondheim

Kurs for nye medarbeidere starter 3.september 2018. Det er stort behov for medarbeidere!

For påmelding går du inn på hjemmesiden www.kirkens-sos.no Trykk på knappen der det står Jeg vil bli frivillig. Når du svarer på skjemaet trykker du av for Trøndelag dersom det er her du bor. Ved spørsmål ta kontakt på epost:[email protected] eller på telefon: 92 03 45 48.

Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om  neste kurs.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Ny leder i Trøndelag

Bodil Slørdal er ny leder for Kirkens SOS i Trøndelag fra 5.mars.