Kirkens SOS Trøndelag

7400 Trondheim

Kirkens Bymisjon sine lokaler: Munkegata 4, 7400 Trondheim

73 80 55 20 (Bymisjon)
92 03 45 48 (Kirkens SOS)
4202 28 00099 Mrk: "Kirkens SOS"
971543884 (Bymisjonen i Trondheim)

Kirkens SOS Trøndelag

Kirkens SOS Trøndelag har 100 frivillige medarbeidere som besvarer henvendelser på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker som trenger noen å snakke med.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

I 11 år har vi vært en del av Kirkens Bymisjon Trondheim, men fra 01.07.2020 blir vi en del av Landsforeningen Kirkens SOS. Kontorlokaler med tre ansatte og vaktrom er i Trondheim sentrum.

Leder Bodil Slørdal

Bli frivillig medarbeider!

Det er stort behov for medarbeidere! Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om neste kurs.

Vårt neste planlagte kurs er et intensivkurs på dagtid (kl.09-12) over 6 kursdager i perioden 15 - 24 april . Vi tar forbehold om gjennomføring pga korona-smitte, men ber interesserte melde seg frem til 14.april. Vi jobber med digitale løsninger på dette.

Høstens kurs er planlagt 14. september 2020 og vil gå over 8 mandager kl 18-21 fram til 9. november.

Her kan du lese om innholdet i kurset: Kursprogram Dagtid April 2020

Hvis du har spørsmål, send et Kontaktskjema. Når du er klar for å søke, trykk på Jeg vil bli frivillig. Når du svarer på skjemaet trykker du av for Trøndelag dersom det er her du bor. Ta også gjerne direkte kontakt med oss på telefon: 92 03 45 48 elle epost [email protected]

Det er dessverre ikke mulig å bidra som frivillig før man har hatt opplæring og prøvevakter. Vi oppfordrer dere til å vær aktive samtalepartnere på andre arenaer inntil videre!

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Kirkens SOS holder fremdeles alle tjenestene åpne

Vi gjør alt vi kan for å holde åpent nå for tiden. Vi har litt reduserte åpningstider fra 13.mars - samt at det kan oppstå mer kø enn normalt.

Bli en bedre samtalepartner!

Vi tilbyr 2-timers-kurset "God å snakke med". Neste åpne kurs er 30.mars i Lademoen kirke. Pris kr 300,-. Billetter på TicketCo: