Kirkens SOS i Trøndelag

7400 Trondheim

Kirkens Bymisjon sine lokaler: Munkegata 4, 7400 Trondheim

73 80 55 20 (Bymisjon)
92 03 45 48 (Kirkens SOS)
4202 28 00099 Mrk: "Kirkens SOS"
971543884 (Bymisjonen i Trondheim)

Kirkens SOS i Trøndelag

Kirkens SOS i Trøndelag er en del av Kirkens Bymisjon. Kontorlokaler og vaktrom er i Trondheim. Kirkens SOS i Trøndelag har tre ansatte og mer enn 100 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Sveinung Tennfjord. Vi svarer på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En eldre innringer jeg snakket med sa at Kirkens SOS var noe av det som holdt han i live, forteller Sveinung. - Og til slutt sa mannen: Dere blir kanskje slitne av all klaginga, men for oss er denne telefonen den stroppen vi henger i.

Daglig leder Sveinung Tennfjord.

Kurs for nye frivillige i Trondheim

Kurs for nye medarbeidere starter 18.september 2017.(Kursprogram) Det er stor pågang av interesserte så det kan være lurt å melde seg på i god tid.  Vi er glade for at så mange ønsker å være frivillig medarbeider i denne tjenesten ved vårt senter i Trondheim! Det er stort behov for medarbeidere! Begrensningen ligger i hvor mange plasser vi har på kurs.

For påmelding kan du trykke på lenken for å bli frivillig og svare på spørsmålene. Husk å lagre og sende. Ved spørsmål ta kontakt på epost: kirkenssos.trondelag@bymisjon.no eller på telefon: 92 03 45 48.

Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om  neste kurs.

Våre nye frivillige medarbeidere får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym. Som en del av innføringskurset får deltagerne et "Førstehjelpskurs i selvmordsforebygging"

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Ingen trur at toastmasteren skal gjere sjølvmord

Mandag 18.september 2017 kl.18 i Rådhuset i Trondheim. Oddvar Vignes våknet opp etter et selvmordsforsøk. Foredraget forteller historien om veien frem til selvmordsforsøket og den lange veien tilbake til livet. Med solid glimt i øyet og formidlingsevne snakker Oddvar Vignes om mestringsstrategier og åpenhet rundt depresjon og psykiske vansker. Etter foredraget blir det informasjon om Kirkens SOS og muligheten for å bli medarbeider i krisetjenesten.