Kirkens SOS Trøndelag

Munkegata 6, 7013 Trondheim

7011 05 20067

Kirkens SOS Trøndelag

Kirkens SOS Trøndelag har 100 frivillige medarbeidere som besvarer henvendelser på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot omkring 17000 henvendelser fra mennesker som trenger noen å snakke med.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

I 11 år har vi vært en del av Kirkens Bymisjon Trondheim, men fra 01.07.2020 blir vi en del av Landsforeningen Kirkens SOS. Kontorlokaler med tre ansatte og vaktrom er i Trondheim sentrum.

Telefonene er betjent hele døgnet, chatten er åpen hver kveld mellom 18:30 og 22:30, og i helgene til 01.30. SOS-melding er alltid tilgjengelig.

Vi besvarer sommeren 2020 tjenesten fra vaktrom over hele landet og fra kvalitetssikrede hjemmekontor.

Støtt vårt arbeid på VIPPS nummer 611605!

Leder Bodil Slørdal

Bli vår medarbeider!

BLI FRIVILLIG MEDARBEIDER TIL HØSTEN - SEND SØKNAD NÅ!

Det er stort behov for medarbeidere! Det er alltid anledning til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli medarbeider i Kirkens SOS. Da vil du være blant de første som får informasjon om neste semesters kurs. Vi tilbyr en kombinasjon av digitalt kurs og oppmøte med smittevernhensyn.

Neste kurs er planlagt 21. september 2020 og vil gå over 8 mandager kl 18-21 fram til 16. november. Her er programmet: Kursprogram Høst 2020

Hvis du har spørsmål, send et Kontaktskjema. Når du er klar for å søke, trykk på Jeg vil bli frivillig. Når du svarer på skjemaet, velger du senter Trøndelag, dersom det er her du bor. Ta også gjerne direkte kontakt med oss på telefon: 92 03 45 48 elle epost [email protected]

Det er dessverre ikke mulig å bidra som frivillig før man har hatt opplæring og prøvevakter. Vi oppfordrer dere til å vær aktive samtalepartnere på andre arenaer inntil videre!

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årsmelding for 2019

2019 var et begivenhetsrikt jubileumsår for Kirkens SOS Trøndelag. Les mer her.

Kirkens SOS holder alle tjenestene åpne

Vi gjør alt vi kan for å holde åpent nå for tiden.