Leder Gro Justnæs Kiledal

Vil du være med på å bety en forskjell?

Bli Frivillig

Våre frivillige forteller at det fineste de gjør er å være der for de som trenger noen å snakke eller chatte med. Hos Kirkens SOS blir du en del av et fantastisk frivilligfellesskap som døgnet rundt er til stede for mennesker som trenger det.

Alle som søker om å bli frivillig får god og solid opplæring i å møte mennesker i krise gjennom innføringskurset vårt. Dette må alle nye delta på. Du kommer til å lære noe om mennesker du ikke ville lært ellers, lære mer om deg selv på veien, og oppleve hvor stor forskjell du kan gjøre for andre. Vi starter ofte nye innføringskurs.

Her kan du les mer om hvordan det er å være frivillig.
Ønsker du å bli frivillig, må du søke ved å fylle ut vårt søknadsskjema.

Vi gjennomfører intervjuer med søkere fortløpende, og vil avklare hvilket kurs som er aktuelt for deg å begynne på.

Du kan også ta kontakt med oss på e-post: [email protected] eller telefon 400 00 415

Vær med på å oppfyll vår visjon: Alltid et menneske å snakke med når livet er vanskelig.

Kirkens SOS Agder

Postboks 754, 4612 Kristiansand

Gyldenløvsgate 11, 4611 Kristiansand
[email protected]
400 00 415
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Agder

Kirkens SOS Agder så dagens lys i 1976. Våre frivillige tar imot henvendelser fra hele landet - både på telefon og chat. Årlig svarer kontoret i Agder henimot 17.500 henvendelser fra folk i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Kirkens SOS i Agder har vaktrom i Arendal og Kristiansand, og det er også mulig å jobbe fra kvalitetssikrede hjemmekontor. Staben har tre faste ansatte og i underkant av 90 frivillige. Gro Justnæs Kiledal er koordinator for Agder.