Leder Tone E. Schalla

Vi trenger flere frivillige!

Kurs for nye medarbeidere

Kanskje du kan tenke deg å sjekke mer ut om en tjeneste i Kirkens SOS kan være noe for deg? Meld din interesse til oss via kontaktskjema eller send inn en søknad. Dersom dette er noe som passer, vil du få god opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 50 års erfaring med krisetelefon. Våre verdier handler om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig frivillig er både du og innringer anonyme.

"Å snakke med mennesker om livet gir mening."

Ta kontakt for nærmere opplysninger om neste kurs.

For ytterligere spørsmål - ta kontakt med kontoret på e-post: [email protected]

Dersom du ønsker kan du også fylle ut kontaktskjema, eller send inn søknadsskjema om å bli frivillig i Kirkens SOS Agder.

Kirkens SOS Agder

Postboks 754, 4612 Kristiansand

Gyldenløvsgate 11, 4611 Kristiansand
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Agder

Kirkens SOS Agder så dagens lys i 1976. Våre frivillige tar imot henvendelser fra hele landet - både på telefon og chat. Årlig svarer kontoret i Agder henimot 17.500 henvendelser fra folk i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Kirkens SOS i Agder har vaktrom i Arendal og Kristiansand, og det er også mulig å jobbe på kvalitetssikrede hjemmekontor. Staben har tre faste ansatte og i underkant av 90 frivillige. Gro Justnæs Kiledal er koordinator for Agder.