Kirkens SOS Agder

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Agder

Kirkens SOS Agder er det nest eldste senteret i Kirkens SOS, og så dagens lys i 1976. Kirkens SOS i Agder har vaktrom både i Arendal og Kristiansand. I Kristiansand har vi også våre kontorlokaler, og her er vi tre ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Asle Eivind Bjorvatn. Våre frivillige i Agder svarer både på telefonen og på chat. Årlig tar Agder imot 20.000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Leder Asle Bjorvatn

Kurs for nye frivillige i Agder

Neste kurs for nye frivillige i Agder holdes i løpet av vinteren 2021! Datoer og kursprogram kommer snart.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med kontoret på e-post: [email protected] eller på telefon: 38 12 74 60.

Du kan også fylle ut kontaktskjema om du har spørsmål, eller sende inn søknadsskjema om du er klar for å søke om å bli frivillig i Kirkens SOS Agder.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er både du og innringer anonyme.

Å snakke med mennesker om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?