Kirkens SOS Agder

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Agder

Kirkens SOS Agder er det nest eldste senteret i Kirkens SOS, og så dagens lys i 1976. Våre frivillige tar imot henvendelser fra hele landet - både på telefon og chat. Årlig tar Agder imot rundt 20.000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Kirkens SOS i Agder har vaktrom både i Arendal og Kristiansand, og det er også mulig å jobbe hjemmefra. Staben holder til i Kristiansand, med tre faste ansatte (pluss tre i prosjekt i 2021) og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Asle Eivind Bjorvatn.

Leder Asle Bjorvatn

Kurs for nye frivillige i Agder

OBS: På grunn av smittesituasjonen kjøres det nå DIGITALT INNTAKSKURS for nye frivillige i Agder. Neste kurs er planlagt 16.april.

Fyll ut kontaktskjema om du har spørsmål, eller send inn søknadsskjema om å bli frivillig i Kirkens SOS Agder.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er både du og innringer anonyme. Det er også sosialt å jobbe som frivillig. I Kirkens SOS har vi jevnlige samlinger - både lokalt og nasjonalt.

"Å snakke med mennesker om livet gir mening."

For ytterligere spørsmål - ta kontakt med kontoret på e-post: [email protected] eller på telefon: 38 12 74 60.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?