Kirkens SOS i Agder

Gyldenløvsgate 9, 4666 Kristiansand

3060.21.02846

Kirkens SOS i Agder

Kirkens SOS Agder er det nest eldste senteret i Kirkens SOS, og markerte sitt 40 års jubileum med konferanser, konsert og gudstjenester i tiden 27. - 30. oktober. Det ble en stor feiring, hvor senteret fikk vist seg frem på sitt aller beste, og hvor viktige tema ble satt på dagsorden. Vi gleder oss allerede til vi fyller 50! Tusen takk til alle som var med å bidra, både sponsorer og foredragsholdere og artister. Men aller størst takk fortjener alle frivillige som sitter dag ut og natt inn på telefonen. Uten dere ville vi ikke vært til.

OM OSS
Kirkens SOS i Agder har vaktrom både i Arendal og Kristiansand. I Kristiansand har vi også våre kontorlokaler, og her er vi tre ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Asle Eivind Bjorvatn. Våre frivillige i Agder svarer både på telefonen og på chat. Årlig tar Agder imot over 17.500 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Daglig leder Asle Bjorvatn

Kurs for nye frivillige i Kristiansand

Vi holder kurs for nye telefon- og chattevakter høsten 2017.

Kursstart: Lørdag 14. oktober

Kurset strekker seg over 40 undervisningstimer, og har oppstart lørdag 14/10. Videre kursdager er 15/10 og 19/10 og 26/10 og 2/11.

Påmeldingsfrist: 1. oktober

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med kontoret på e-post: agder@kirkens-sos.no  eller på telefon: 38 12 74 60.
Du kan også sende oss kontaktskjemaet

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er både du og innringer anonyme.

Å snakke med mennesker om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Våre samarbeidspartnere

Takk til alle våre samarbeidspartnere og støttespillere. Med deres bidrag kan vi hjelpe enda flere.