Leder Asle Bjorvatn

Vil du bli frivillig i Kirkens sos Agder?

Innføringskurs kjøres både lokalt og nasjonalt gjennom hele året. Ta kontakt for å få vite mer om når neste kurs starter.

Fyll ut kontaktskjema om du spørsmål har, eller send inn søknadsskjema om å bli frivillig i Kirkens SOS Agder.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 50 års erfaring med krisetelefon. Våre verdier handler om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig frivillig er både du og innringer anonyme.

"Å snakke med mennesker om livet gir mening."

For ytterligere spørsmål - ta kontakt med kontoret på e-post: [email protected]

Kirkens SOS Agder

Postboks 754, 4612 Kristiansand

Gyldenløvsgate 11, 4611 Kristiansand

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Agder

Kirkens SOS Agder er det nest eldste senteret i Kirkens SOS, og så dagens lys i 1976. Våre frivillige tar imot henvendelser fra hele landet - både på telefon og chat. Årlig svarer kontoret i Agder henimot 20.000 henvendelser fra folk i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Kirkens SOS i Agder har vaktrom i Arendal og Kristiansand, og det er også mulig å jobbe på kvalitetssikrede hjemmekontor. Staben har tre faste ansatte og over 100 frivillige. Daglig leder er Asle Eivind Bjorvatn.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?