Kirkens SOS Agder

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Agder

Kirkens SOS Agder er det nest eldste senteret i Kirkens SOS, og markerte sitt 40 års jubileum i 2016. Kirkens SOS i Agder har vaktrom både i Arendal og Kristiansand. I Kristiansand har vi også våre kontorlokaler, og her er vi tre ansatte og nærmere 90 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Asle Eivind Bjorvatn. Våre frivillige i Agder svarer både på telefonen og på chat. Årlig tar Agder imot over 17.500 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Leder Asle Bjorvatn

Kurs for nye frivillige i Kristiansand

Vi holder kurs for nye telefon- og chattevakter våren 2019.

Kursstart: Mandag 1.april 2019

Kurssted: Enten Arendal eller Grimstad

Kurset strekker seg over 40 undervisningstimer, og har oppstart mandag 1.april. Kurset går over formiddager, og har følgende datoer:

1.4 og 2.4 og 8.4 og 9.4 og 24.4 og 7.5. Du vil også ha prøvevakter i løpet av kurset og obligatorisk veiledning så lenge du er tilknyttet Kirkens SOS som frivillig. Man binder seg til to vakter i måneden (4-5 timers vakter) hvorav en er natt og en er dag/kveld.

Påmeldingsfrist: 11.mars 2019

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med kontoret på e-post: [email protected] eller på telefon: 38 12 74 60.
Du kan også sende oss kontaktskjemaet eller sende inn søknadsskjema direkte på:https://www.kirkens-sos.no/eng...

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er både du og innringer anonyme.

Å snakke med mennesker om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Våre samarbeidspartnere

Takk til alle våre samarbeidspartnere og støttespillere. Med deres bidrag kan vi hjelpe enda flere.