Leder Audun Haga

Bli digital frivillig

Vi vil veldig gjerne høre fra deg som kan tenke deg å bli digital frivillig!

Vi har kontinuerlig opptak og inntakssamtaler hele året. Du søker ved å velge Kirkens SOS Digital i vårt elektroniske søknadskjema, og deretter fylle ut og sende inn skjemaet.

Ønsker du heller å ta kontakt med Kirkens SOS Digital for en uforpliktende prat? Send da inn et kontaktskjema, så hører du fra oss.

Kontakt oss for informasjon om oppstart av innføringskurs.

Kirkens SOS Digital

Postboks 74, 3701 Skien

Fakturaadresse:
EHF til 971 275 596

Holbergs gate 14, 3717 Skien

900 59 297 (mottar ikke sms)
7011 05 20067

Kirkens SOS Digital

Kirkens SOS Digital ble opprettet i 2020, som et prosjekt ledet av Anicken Sveia Riksfjord. Prosjektet ble en suksess og fra 2022 er det et heldigitalt senter.

Leder for Kirkens SOS Digital, Audun Haga, oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider. Her kan frivillige melde seg fra alle steder i landet, og utlandet, - ikke bare de områdene hvor vi har lokale sentre.

Alt av opplæring og veiledning foregår digitalt, og frivilligvaktene blir utført fra hjemmekontor, som vi bistår med å sette opp og kvalitetssikre.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig? Ta kontakt med oss.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring som krisetjeneste, og et ønske om å fremme livsmot og håp.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

FAGKONFERANSEN I NYE LOKALER I OSLO

Tirsdag 14.06 åpnet Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Oslos Ordfører Marianne Borgen det nye huset til Kirkens SOS i Oslo. Kirkens SOS vokser. Det er mange mennesker som trenger oss. Kirkens SOS Digital samler frivillige fra hele landet og utlandet i sine digitale vaktrom, men vi trenger flere frivillige.