Leder Anicken Sveia Riksfjord

Bli digital frivillig

Vi vil veldig gjerne høre fra deg som kan tenke deg å bli digital frivillig!

Vi har kontinuerlig opptak og inntakssamtaler hele året. Du søker ved å velge Kirkens SOS Digital i vårt elektroniske søknadskjema, og deretter fylle ut og sende inn skjemaet.

Ønsker du heller å ta kontakt med Kirkens SOS Digital for en uforpliktende prat? Send da inn et kontaktskjema, så hører du fra oss.

Kontakt oss for informasjon om oppstart av innføringskurs.


Kirkens SOS Digital

Lovisenberggata 15A, 0546 Oslo

Fakturaadresse:
EHF til 971 275 596
[email protected]

Lovisenberggata 15A, 0546 Oslo

23081380
23081380
7011 05 20067
971 275 596

Kirkens SOS Digital

Kirkens SOS Digital ble opprettet i 2020, og er et heldigitalt vaktrom, uten fysisk tilhørighet. Her kan frivillige melde seg fra alle steder i landet, eller utlandet, - ikke bare de områdene hvor vi har lokale sentre.

Alt av opplæring og veiledning foregår digitalt, og frivilligvaktene blir utført fra hjemmekontor, som vi bistår med å sette opp og kvalitetssikre.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig?

Leder for Kirkens SOS Digital, Anicken Sveia Riksfjord, oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring som krisetjeneste, og et ønske om å fremme livsmot og håp.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?