Leder Audun Haga

Bli digital frivillig

Vi vil veldig gjerne høre fra deg som kan tenke deg å bli digital frivillig!

Vi har kontinuerlig opptak og inntakssamtaler hele året. Du søker ved å velge Kirkens SOS Digital i vårt elektroniske søknadskjema, og deretter fylle ut og sende inn skjemaet.

Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på "Alltid her" og "Frivillig i Kirkens SOS".

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du ta kontakt med våre ansatte på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297 (mottar ikke sms), eller sende inn kontaktskjema.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Kirkens SOS Digital

Postboks 74, 3701 Skien, Telemark

Fakturaadresse:
EHF til 971 275 596

Holbergs gate 14, 3717 Skien

900 59 297 (mottar ikke sms)
7011 05 20067

Kirkens SOS Digital

Kirkens SOS Digital ble opprettet i 2020, som et prosjekt ledet av Anicken Sveia Riksfjord. Prosjektet ble til en suksess og fra 2022 er det et heldigitalt senter med over 70 frivillige.

Leder for Kirkens SOS Digital, Audun Haga, oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider. Her kan frivillige melde seg fra alle steder i landet, og utlandet, - ikke bare de områdene hvor vi har lokale sentre.

Alt av opplæring og veiledning foregår digitalt, og frivilligvaktene blir utført digitalt fra hjemmekontor, som vi bistår med å sette opp og kvalitetssikre.

Det arrangeres mange nasjonale digitale kurs både på dagtid og kveldstid, så vi finner helt sikkert dato og tidspunkt som passer for deg. Vi har kurs med oppstart den 16 og 26 januar 2023 og det kommer flere etter hvert.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig og ikke står i krise selv? Ta kontakt med oss eller søk.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 45-års erfaring som krisetjeneste, og et ønske om å fremme livsmot og håp.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Frivilligkonferansen 2022

550 fantastiske mennesker samlet i Oslo 12-13.11.2022. Kulturell og faglig påfyll, felleskap, gode samtaler. For en opplevelse, for en stemning. 💜

Akkurat nå trenger vi mange nye frivillige

Hos Kirkens SOS Digital kan du bli en del av et fantastisk digitalt frivilligfelleskap som døgnet rundt er til stede for mennesker som trenger noen å snakke med. Alle som søker om å bli frivillig medarbeider i Kirkens SOS får god opplæring i å møte mennesker i krise gjennom vårt innføringskurs. Vi har kurs på dagtid og kveldstid med oppstart høsten 2022.