Frivilligkonferansen 2022

550 fantastiske mennesker samlet i Oslo 12-13.11.2022. Kulturell og faglig påfyll, felleskap, gode samtaler. For en opplevelse, for en stemning. 💜

Akkurat nå trenger vi mange nye frivillige

Hos Kirkens SOS Digital kan du bli en del av et fantastisk digitalt frivilligfelleskap som døgnet rundt er til stede for mennesker som trenger noen å snakke med. Alle som søker om å bli frivillig medarbeider i Kirkens SOS får god opplæring i å møte mennesker i krise gjennom vårt innføringskurs. Vi har kurs på dagtid og kveldstid med oppstart høsten 2022.

FAGKONFERANSEN I NYE LOKALER I OSLO

Tirsdag 14.06 åpnet Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Oslos Ordfører Marianne Borgen det nye huset til Kirkens SOS i Oslo. Kirkens SOS vokser. Det er mange mennesker som trenger oss. Kirkens SOS Digital samler frivillige fra hele landet og utlandet i sine digitale vaktrom, men vi trenger flere frivillige.