Kirkens SOS Oslo

Lovisenberggata 15A, 0456 Oslo

Fakturaadresse:
Elektronisk faktura (EHF) til 971 275 596 mrk. 700
(ev.: [email protected] - mrk. 700)

Lovisenberggata 15A, 0456 Oslo (Diakonissehuset på Lovisenberg)

22 57 89 00 (09-15)
995 94 187 (daglig leder)
7011 05 20067 (mrk. Kirkens SOS Oslo)

Kirkens SOS Oslo

Kirkens SOS Oslo holder til på Lovisenberg (Diakonissehuset). Her er vi 6 ansatte og 290 frivillige medarbeidere.

Ved oslosenteret besvarer vi årlig rundt 30 000 henvendelser på telefon, chat og SOS-melding fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig?

Daglig leder Unni Letnes Nergård, oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å fremme livsmot og håp gjennom å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym. Vi holder kurs for nye frivillige på våren og på høsten.

Her får du mer informasjon om hvordan det er å være frivillig.

Følg oss på Facebook: facebook.com/kirkensSOSOslo/

Leder Unni Letnes Nergård

Kurs for nye frivillige i Oslo

Kirkens SOS Oslo vil gjennomføre to inntakskurs våren 2021

Det første kurset starter tirsdag 26. januar 2021.

Det andre kurset starter onsdag 7. april 2021.

Kursene vil foregå digitalt (på Zoom), og du trenger PC/Mac eller nettbrett med kamera og mikrofon for å delta. Dersom du bruker nettbrett må du ha tilknyttet et eksternt tastatur.

Se kursprogrammene her:

Program for inntakskurs januar 2021

Program for inntakskurs april 2021

SØKNADSFRIST:

Vi opplever for tiden stor interesse for å bli frivillig hos oss og gjennomfører intervjuer fortløpende. Vi opererer med ventelister ved eventuelle fulle kurs.

Du søker ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.

Om du vil melde din interesse eller trenger mer informasjon - kan du gjøre dette via vårt kontaktskjema.

Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected] eller
på telefon: 22 57 89 00 (09-15)

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?