Kirkens SOS i Oslo

c/o SKBO fakturamottak 200
Tollbugata 3, 0152 Oslo

Herslebsgt. 43, 0578 Oslo

7011 05 18127 (mrk. KSOS i Oslo)
9731 07 801 (avd 200/23)

Kirkens SOS i Oslo

Vi i Kirkens SOS i Oslo har kontorlokaler og vaktrom på Tøyen. Her er vi 7 ansatte og nærmere 120 frivillige medarbeidere.

Vi svarer på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot 31 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv.

Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig?

Daglig leder Unni Letnes Nergård oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider.

Daglig leder Unni Letnes Nergård

Kurs for nye frivillige i Oslo

Vi holder kurs for nye telefon- og chattevakter høsten 2017.

Kursstart: 10. oktober 2017
Søknadsfrist: 26. september 2017

For påmelding eller spørsmål ta kontakt på epost: kirkenssos.oslo@bymisjon.no eller på telefon: 22578900.
Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å fremme livsmot og håp gjennom å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Kursprogram for inntakskurset H17

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?