Kirkens SOS Oslo

Lovisenberggata 15A, 0456 Oslo

Fakturaadresse:
Elektronisk faktura til 944384448 mrk. 22301
(ev.: [email protected] - mrk. 22301)

Lovisenberggata 15A, 0456 Oslo (Diakonissehuset på Lovisenberg)

22 57 89 00 (09-15)
995 94 187 (daglig leder)
5010 06 47068 (mrk. KSOS i Oslo)

Kirkens SOS Oslo

Kirkens SOS Oslo holder til på Lovisenberg (Diakonissehuset). Her er vi 6 ansatte og 240 frivillige medarbeidere.

Ved oslosenteret besvarer vi årlig rundt 30 000 henvendelser på telefon, chat og SOS-melding fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig?

Daglig leder Unni Letnes Nergård, oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å fremme livsmot og håp gjennom å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym. Vi holder kurs for nye frivillige på våren og på høsten.

Her får du mer informasjon om hvordan det er å være frivillig.

Følg oss på Facebook: facebook.com/kirkensSOSOslo/

Leder Unni Letnes Nergård

Kurs for nye frivillige i Oslo

På grunn av koronasituasjonen vil vi i høst gjennomføre to parallelle inntakskurs for å kunne overholde nødvendige smittevernhensyn.

Det ene kurset vil foregå digitalt med oppstart 7. september, det andre kurset vil holdes i våre lokaler på Lovisenberg med oppstart 15. september. Man deltar på kun ett av kursene.

Inntakskurs DIGITALT høsten 2020 - oppstart 7. september

Inntakskurs på LOVISENBERG høsten 2020 - oppstart 15. september

SØKNADSFRIST: Senest 1. september.

Vi har kontinuerlig opptak og intervjuer gjennom sommeren. Dersom du søker, vil vi sammen finne ut hvilket av kursene det er aktuelt å starte på. Vi kan dessverre ikke garantere at alle får plass.

Du søker ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.

Om du vil melde din interesse eller trenger mer informasjon - kan du gjøre dette via vårt kontaktskjema.

Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected] eller på telefon: 22 57 89 00 (09-15)

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?