Leder Unni Letnes Nergård

Bli frivillig medarbeider i Oslo!

Hos Kirkens SOS Oslo kan du bli en del av et fantastisk frivilligfelleskap som døgnet rundt er til stede for mennesker som trenger noen å snakke med. Alle som søker om å bli frivillig medarbeider i Kirkens SOS får god opplæring i å møte mennesker i krise gjennom vårt innføringskurs.

KIRKENS SOS OSLO TILBYR TO INNFØRINGSKURS VÅREN 2022
Kursene var ca 40 timer - og vi har kurs både fysisk og digitalt.

Kurs med fysisk oppmøte på Lovisenberg starter tirsdag 1. februar 2022 kl. 17:00
Kurset går over syv samlinger (åtte om du velger å begynne på SOS-chat)

Se hele kursprogrammet her.

Kurs med digitalt oppmøte starter i mars/april (dato kommer)
Kursene foregår i dag digitalt (på Zoom), og du trenger PC/Mac eller nettbrett med kamera og mikrofon for å delta. Dersom du bruker nettbrett må du ha tilknyttet et eksternt tastatur.

SØKNADSFRIST:

Vi opplever for tiden stor interesse for å bli frivillig hos oss og gjennomfører intervjuer fortløpende. Her vil vi evt. avklare hvilket kurs som er mest aktuelt for deg.

Du søker ved å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema.

Om du vil melde din interesse eller trenger mer informasjon - kan du gjøre dette via vårt kontaktskjema.

Du kan også ta kontakt på e-post: [email protected] eller på telefon: 22 57 89 00 (09-15)

Kirkens SOS Oslo

Lovisenberggata 15A, 0456 Oslo

Fakturaadresse:
Elektronisk faktura (EHF) til 971 275 596 mrk. 700
(ev.: [email protected] - mrk. 700)

Lovisenberggata 15A, 0456 Oslo (Diakonissehuset på Lovisenberg)

22 57 89 00 (09-15)
995 94 187 (daglig leder)
7011 05 20067 (mrk. Kirkens SOS Oslo)

Kirkens SOS Oslo

Kirkens SOS Oslo holder til på Lovisenberg (Diakonissehuset). Her er vi 7 ansatte og rundt 300 frivillige medarbeidere.

Ved oslosenteret besvarer vi årlig rundt 30 000 henvendelser på telefon, chat og SOS-melding fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig?

Daglig leder Unni Letnes Nergård, oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å fremme livsmot og håp gjennom å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym. Vi holder kurs for nye frivillige på våren og på høsten.

Her får du mer informasjon om hvordan det er å være frivillig.

Følg oss på Facebook: facebook.com/kirkensSOSOslo/

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?