Kirkens SOS i Oslo

Herslebsgt. 43, 0578 Oslo

Fakturaadresse:
Elektronisk faktura til 944384448 mrk. 22301
(ev. e-post: [email protected] mrk. 22301)

Herslebsgt. 43, 0578 Oslo

5010 06 47068 (mrk. KSOS i Oslo)

Kirkens SOS i Oslo

Kirkens SOS i Oslo har kontorlokaler og vaktrom på Tøyen. Her er vi 6 ansatte og nærmere 150 frivillige medarbeidere.

Vi svarer på telefon, SOS-melding og chat. Årlig tar vi imot rundt 28 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv.

Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig?

Daglig leder Unni Letnes Nergård oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillig medarbeider.

Daglig leder Unni Letnes Nergård

Kurs for nye frivillige i Oslo

Vi holder kurs for nye telefon- og chattevakter høsten 2018.

Kursstart: 18. september 2018
Søknadsfrist: 4. september 2018

For påmelding eller spørsmål ta kontakt på e-post: [email protected] eller på telefon: 22578900.
Du kan også sende oss kontaktskjema for å melde din interesse og få mer informasjon om hva det vil si å være frivillige hos oss.
Eller du kan gå direkte til søknadsskjemaetfor å bli frivillig.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å fremme livsmot og håp gjennom å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Kursprogram for inntakskurs høsten 2018

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?