Kirkens SOS Rogaland

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Rogaland

Kirkens SOS Rogaland har kontorlokaler i Stavanger. Her er vi fire ansatte i 2,5 årsverk, og ca. 65-70 frivillige medarbeidere.

Daglig leder Signe Bøe Trodahl har permisjon fram til sommeren 2020. Fung. leder er Eivind Hauglid.

Vi svarer på telefon og chat. Årlig tar vi imot nærmere 16 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Frivillighet; de som tar kontakt møter frivillige medarbeidere som lytter.
Åpenhet; de som tar kontakt skal bli møtt med åpenhet og respekt.
Tilgjengelighet; vi er en døgnåpen tjeneste og er her alltid.
Anonymitet; de som tar kontakt trenger ikke å oppgi sin identitet.

Kan du tenke deg å gjøre en forskjell for medmennesker i krise? Ta kontakt med Kirkens SOS for å se om dette kan være noe for deg.

Les mer her: Kirkens SOS eller alltid.her eller Engasjer deg!

Leder Signe Bøe Trodahl (permisjon)

Nytt kurs for frivillige våren 2020

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten blir i Stavanger med oppstart onsdag 4. mars kl 18.00. Alle som er interessert i å bli frivillige er velkommen til å ta kontakt.

KURSPROGRAM STAVANGER

Kurset kommer til å gå over seks kvelder og én lørdag. I tillegg kommer tre praksisvakter.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Du kan fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet under til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG".

Du kan også sende oss kontaktskjema

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost: [email protected] eller på telefon: 97 17 09 95.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Nytt kurs for nye frivillige i Stavanger

Kirkens SOS starter nytt kurs for nye frivillige til vår telefon- og chattetjeneste 4. mars 2020 kl 18:00 i Stavanger.

Årsmelding Kirkens SOS Rogaland 2018

Her kan du lese om våre aktiviteter og resultater i 2018.