Kirkens SOS i Rogaland

Postboks 3060 Hillevåg
4095 Stavanger

Kirkens SOS i Rogaland

Vi i Kirkens SOS i Rogaland har kontorlokaler/vaktrom i Stavanger og på Haugalandet. Her er vi fire ansatte i 2,7 årsverk, og ca. 100 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Signe Bøe Trodahl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig tar vi imot nærmere 18 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Det å ha noen å prate med når livet er som verst kan være til stor hjelp. Derfor har vi Kirkens SOS! sier Signe.

Hun oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å ta kontakt med Kirkens SOS for å se om dette kan være noe for dem.

Daglig leder Signe Bøe Trodahl

Kurs for nye frivillige i Stavanger høsten 2018

Neste kurs blir i Stavanger høsten 2018, og første kurskveld er onsdag 26.september kl 18.00. Alle som er interessert i å bli frivillige er velkommen til å ta kontakt.

KURSPROGRAM 2018

Du kan fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet under til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG". Kurset kommer til å gå over seks kvelder og én lørdag fra september-desember. I tillegg kommer tre praksisvakter.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost: [email protected] eller på telefon: 97 17 09 95.

Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Nytt kurs for nye frivillige

Kirkens SOS i Rogaland starter et nytt kurs for nye frivillige til vår telefon og chattetjeneste 26.september kl 18:00 i Stavanger.

Årsmelding Kirkens SOS i Rogaland 2017

Her kan du lese om våre aktiviteter og resultater i 2017.