Kirkens SOS i Rogaland

Postboks 3060 Hillevåg
4095 Stavanger

Kirkens SOS i Rogaland

Vi i Kirkens SOS i Rogaland har kontorlokaler/vaktrom i Stavanger og på Haugalandet. Her er vi fire ansatte i 2,7 årsverk, og ca. 100 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Signe Bøe Trodahl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig tar vi imot nærmere 18 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Det å ha noen å prate med når livet er som verst kan være til stor hjelp. Derfor har vi Kirkens SOS! sier Signe.

Hun oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å ta kontakt med Kirkens SOS for å se om dette kan være noe for dem.

Daglig leder Signe Bøe Trodahl

Kurs for nye frivillige i Stavanger

Vi holder nytt kurs for nye telefonvakter og chattere høsten 2017, og alle som er interessert i å bli frivillige er velkommen til å ta kontakt. Dato for kursstart er enda ikke fastsatt, men vil bli publisert så snart vi vet.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost: rogaland@kirkens-sos.no eller på telefon: 51 88 45 15 / mobil: 97 17 09 95.

Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Andre måter å gi en gave på

Årsmelding Kirkens SOS i Rogaland 2016

Her kan du lese om våre aktiviteter og resultater i 2016.