Kirkens SOS Rogaland

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Rogaland

Vi i Kirkens SOS Rogaland har kontorlokaler/vaktrom i Stavanger og på Haugalandet. Her er vi fire ansatte i 2,7 årsverk, og ca. 80 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Signe Bøe Trodahl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig tar vi imot nærmere 18 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Det å ha noen å prate med når livet er som verst kan være til stor hjelp. Derfor har vi Kirkens SOS! sier Signe.

Hun oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å ta kontakt med Kirkens SOS for å se om dette kan være noe for dem.

Daglig leder Signe Bøe Trodahl

Nytt kurs for frivillige i Stavanger våren 2019

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten blir i Stavanger med oppstart onsdag 13.februar kl 18.00. Alle som er interessert i å bli frivillige er velkommen til å ta kontakt.

KURSPROGRAM STAVANGER

Kurset kommer til å gå over seks kvelder og én lørdag. I tillegg kommer tre praksisvakter.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Du kan fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet under til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG".

Du kan også sende oss kontaktskjema

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på epost: [email protected] eller på telefon: 97 17 09 95.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Nytt kurs for nye frivillige i Stavanger

Kirkens SOS starter nytt kurs for nye frivillige til vår telefon- og chattetjeneste 13.februar 2019 kl 18:00 i Stavanger.

Årsmelding Kirkens SOS i Rogaland 2017

Her kan du lese om våre aktiviteter og resultater i 2017.