Årsmelding 2018

I 2018 kunne Kirkens SOS Telemark se tilbake på 40 aktive år i fylket—noe som ble markert med en flott jubileumsmarkering i november. Da feiret vi at Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring. Det var da 40 år siden oppstarten i 1978. I årsmeldingen kan du lese mer om dette og hva som ellers har skjedd i 2018.

Jubileumsskrift

I forbindelse med vårt 40-årsjubileum har vi laget et jubileumsskrift. Det kan du lese her.

Fullt hus på Ibsenhuset for selvmordsforebygging!

Peer Gynt-salen på Ibsenhuset i Skien var fylt til randen mandag 10.september da Verdensdagen for selvmordsforebygging 2018 ble markert. Mennesker i alle aldre, fra ungdom til pensjonister, strømmet til for å få med seg historien til Oddvar Vignes og for å være med på en viktig markering.

Verdensdagen for selvmordsforebygging:

INGEN TRUR AT KLOVNEN SKAL GJERE SJØLVMORD "Men korleis kunne han gjere sjølvmord? Han var jo alltid i godt humør, smilte og lo, han var jo ikkje deprimert? Dei fleste av oss ber på masker, somme større enn andre." Verdensdagen for selvmordsforebygging arrangeres 10.september kl 19.00 på Ibsenhuset i Skien. Høyr Oddvar Vignes fortelje om maska han bar og korleis den mest tok livet av han.