Trenger du noen å snakke med?

Om Kirkens SOS

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Hos oss er det alltid noen som tar imot samtaler, hver eneste dag, døgnet rundt, også i ferier og høytider.

Vi ønsker å fremme livsmot og håp for den som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise, og som kjenner at livet utfordrer. Vi tåler å høre, og har tid til å lytte.

Bli SOS-giver

Ingen skal behøve å møte angst, depresjon og tanker om å ta sitt eget liv, alene. Gi din støtte så vi kan besvare flere livreddende samtaler.

Bli fast giver med avtalegiro

SOS-stemmer

En blogg med historier fra Kirkens SOS sine ansatte, frivillige og innringere.

Vi må nøste opp indre floker før vi kan se løsninger

- Jeg så raskt at kunden rent praktisk kunne komme ut av gjeldsspiralen med noen enkle steg. Utfordringen var at jeg ikke klarte å nå gjennom fortvilelsen og følelsen av maktesløshet, skriver en kunderådgiver for en norsk finansaktør.

Ensomheten i mørket

- Om bare noen kunne sett meg. Med skjelvende hender slo jeg nummeret på mobilen, skriver en som har ringt til Kirkens SOS.

Siste nytt fra organisasjonen Kirkens SOS.

Bli med på kurs for nye frivillige i juli!

Behovet for flere frivillige er så stort at vi setter opp et innføringskurs på Scandic Park Sandefjord i juli, hvor vi dekker noe av reise- og oppholdskostnadene.

- Det føles som et privilegium

- Det å kunne være den personen som er der, som noen våger å åpne seg for og snakke til og fortelle om sitt liv, det føles veldig verdifullt, sa Sjur, en av våre frivillige, da Kirkens SOS gjestet Kvelden før kvelden forrige jul.